Jouw 'Partner in Doorbraak' voor zakelijk succes

High Performance Leider

Strategie adviseur

Business model designer

Partner in Doorbraak

Gedragsanalist

Spreker/Trainer

Drs. Huub van den Berg RA

Direct toepasbaar in de praktijk en bewezen resultaten voor betere prestaties en klantgeluk centraal

Kies nu voor een Route naar High Performance met uw organisatie!

Huub ontmoet Leo Bormans bij de masterclass 'Geluk' bij EHERO klik hier!

Leo Bormans

High Performance Leider

Spreker en schrijver

Huub van den Berg

World Book of Happiness

Klantverwachtingen overtreffen

Waarom kiezen voor Huub als Partner in Doorbraak?

Kennismaking Huub. Expertise:  ‘High performance organisaties’ en Rendement van geluk

Huub heeft veel ervaring met het bouwen van High Performance Organisaties, teams en individuen. Daarnaast betrekt hij, na zijn masterclass aan de EUR, de invloed van ‘Geluk’ op succes. De succesfacor ‘geluk’ wordt vaak vergeten, omdat het ongrijpbaar is wat dit oplevert en bovendien weet men vaak niet hoe je in de dagelijkse praktijk kunt ‘werken’ aan geluk, om zo een hoger rendement te behalen. Gelukkige klanten verdubbelen de omzet en gelukkige medewerkers presteren tot 400% beter.

 • Trainingen/workshops

  Inspirerende trainingen veranderen je leven

  Doelgerichte trainingen met beperkt aantal deelnemers
 • Seminars

  Inspiratie voor grote groepen

  Inspiratie en inzicht voor een groot publiek
 • Masterclasses

  Verdieping in specifiek thema en mogelijkheid tot certificering

  Verdieping in beperkte groep en vervolg mogelijkheid tot certificering
 • Daagt uit tot kiezen voor geluk als fundament voor TOPprestaties

 • Inzicht in passie en veranderkracht door poweranalyse : onmisbaar!

 • Gebruikt graag entertainment en metaforen om boodschap kracht bij te zetten

 • Inspireert al meer dan 10 jaar als High Performance Coach, Businessdesigner en presentator

 • Al 10 jaar een erkende onderwijsinstantie en verstrekt PE-punten

Huub biedt verschillende inspirerende seminars en events aan. Benieuwd ? Klik hier.

Over Huub

High Performance Consultant

De afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in diverse projecten met als overeenkomstig kenmerk het (helpen) verbeteren van prestaties van (accountants)organisaties, teams en individuen: ‘Samen op weg naar een TOP-organisatie!’

Lees meer...

Mijn grootste uitdaging ligt bij het adviseren en begeleiden van veranderingsprocessen met als doel het succesvol verbeteren van bedrijfsvoering (ook of juist van een 8 naar een 9+). Centraal staat het behalen van zakelijke ambities van mijn klanten.

Vanuit visie, een duidelijk doel, een samenhang van activiteiten en focus op actiepunten die resultaten echt verbeteren adviseer ik bedrijven. Doelstellingen zijn o.a. het vergroten van: winstgevendheid, omzet, klantbeleving en KTV, ROI, medewerker tevredenheid, proces en efficiency.

Mijn speciale interesse gaat uit naar het ontwerpen van nieuwe business modellen (gebaseerd op het Business Model Canvas) om zo de concurrentie voor te blijven en organisaties te laten floreren en te transformeren tot High Performance Organisaties. Het inbouwen van WOW-momenten voor klanten is daarbij een belangrijke uitdaging waarmee ik organisaties graag ondersteun. Enerzijds door creatief mee te denken en anderzijds door het personeel hierin te trainen en processen hierop in te richten.

De kern van groei en succes zit in het rendement van ‘geluk en passie’ van medewerkers als succesfactor voor (HP) organisaties.

‘Samen op weg naar een succesvolle én gelukkige TOP-organisatie!’

Specialismen: Coaching | Training | Consultancy | Business Excellence | Seminars | Positionering | Business Model Canvas | Supercoaching | Klantbeleving | High Performance | Communicatie | Customer Experience Management | Changemanagement | Rendement van Geluk | Verbeteren | Happiness | Creativiteit | Doorbraak |

Business Designer

Huub van den Berg is oprichter van de High Performance Business Group en heeft in de afgelopen 10 jaar vele bedrijven waaronder accountants- en verzekeringskantoren begeleid in het ontwikkelen van een nieuwe strategie, het verbeteren van bedrijfsrendementen en het vergroten van de verkoopkracht.

Lees meer...

Huub heeft de afgelopen 10 jaar vele bedrijven begeleid naar High Performance Organisatie (HPO). Dit zijn bedrijven die bovengemiddeld presteren ten opzichte van hun branchegenoten gedurende een langere periode. Het is fantastisch om te zien hoe bedrijven groeien en beter gaan presteren. Wat echter opvalt is het enthousiasme waarmee door de leiding zo’n traject gestart wordt, en de weerstand die dan vaak ontstaat bij de medewerkers waardoor het traject vaak moeizaam van start komt. Zodra de resultaten zichtbaar worden wakkert het enthousiasme weer aan. Om weerstand bij noodzakelijke veranderingsprocessen te verkleinen en zelfs weg te nemen is het belangrijk te starten met een focus op het geluk van uw medewerkers. Door te focussen op het geluk van uw medewerkers ziet u het ziekteverzuim dalen, de werksfeer en de samenwerking verbeteren. Uw medewerkers worden productiever, creatiever en we zien de rendementen welhaast als vanzelf toenemen. Huub ziet daarom Geluk als de initiërende succesfactor om een High Performance Organisatie te worden.

Het doel van Huub als Chief Happiness Officer, is om de wereld elke dag een beetje gelukkiger te maken. Hoe? Door een happiness route te doorlopen worden organisaties, teams, medewerkers en ja ook de klanten een stuk gelukkiger. U komt dan vanzelf dichtbij de hoogste financiële winst. Geluk is hierbij niet ‘soft’ maar juist een cruciale voorwaarde voor prestatieverhoging en het behalen van de High Performance Status als organisatie.

De grootste uitdaging voor zakelijk geluk ligt bij het adviseren en begeleiden van veranderingsprocessen waarbij de klant eerst durft te kiezen voor geluk en daarna pas het succesvol verbeteren van bedrijfsvoering. Juist door happiness centraal te stellen haal je de persoonlijke en zakelijke ambities in je leven. Happiness voor een dubbel doel. Het verdubbelt je ‘winst’ op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak.

De kern van groei en succes zit in het rendement van ‘geluk en passie’ van medewerkers & klanten als succesfactor voor High Performance organisaties.

‘Samen op weg naar een Doorbraak in persoonlijk én zakelijk geluk en succes!

Video-impressies Huub

Stuur Huub een bericht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huub met Leo Bormans

De schrijver van ‘The World Book of Happiness’

 • Start uw happinessroute

 • Meer geluk, meer succes!

Waarom kiezen voor Huub?

Seminar
Masterclasses/masters
Routes / Reizen naar succes
Supercoaching
Events
Totale Route Happiness doorlopen
Trainingen en workshops
Analyses

Huub met Jos Burgers

Bekend spreker Jos Burgers over dolgelukkige klanten

Over Huub in 2004 – heden

drs. Huub van den Berg RA, High Performance Consultant

Huub van den Berg is sinds 2004 vennoot bij trainingsbureau VendRA, dé Sales Academy voor Accountants. Hij is gecertificeerd trainer en gedragsanalist, juist in combinatie met zijn ruime ervaring in de accountancy (controle-, samenstel- en adviespraktijk, alsmede algemeen management 1984-2004) en het persoonlijke ondernemerschap maken hem een waardevolle gesprekspartner voor accountants.

VendRA wordt ingeschakeld om zowel individuele accountants als accountantsorganisaties als geheel commercieel slagvaardiger te maken, een duidelijke (onderscheidende) identiteit te geven en blijvend beter te laten presteren. Als High Performance Consultant begeleidt Huub (accountants)organisaties naar een High Performance Organisatie (HPO). Met als resultaat betere prestaties onder andere op het gebied van winstgevendheid, klantbeleving en positionering.

De klanten van accountants, zijn ondernemers die met dezelfde problemen worstelen. Huub ziet het als zijn missie om ook ondernemers hun potentieel volledig te laten benutten en ze te laten doorbreken tot High Performance Organisatie. Hij kan dit niet alleen, daarom heeft hij VendRA doorontwikkeld tot Partners in Doorbraak. Hij leidt accountants op tot Partners in Doorbraak, zodat ook zij hun klanten kunnen laten Doorbreken.

 • Businessdevelopment

  Huub helpt accountantskantoren naar hun doorbraak in het snel veranderd speelveld waar ze in opereren. Ze staan onder toenemende druk en het huidige business-model en verdienmodel is niet meer bestendig.

 • Klantverwachtingen overtreffen

  De klant staat centraal bij Huub, op momenten van de waarheid. Hij doet dit al 10 jaar met dolgelukkige klanten in de zakelijke dienstverlening.

 • Businessmodelinnovatie

  Businessmodelcanvas is een instrument dat Huub veel inzet tijdens zijn expertise ‘Businessmodelinnovatie’. Hij ontwerpt samen met zijn klanten de businessmodellen en visualiseert dat in kunst om de boodschap nog meer kracht bij te zetten.

 • Docent Nyenrode en NBA

  Al sinds 2004 doceert Huub van den Berg aan de Nyenrode Business Universiteit en de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en hij begeleidt daarbij onder andere veelbelovende startende studenten, beoordeelt ondernemersplannen, en inspireert tot een gelukkige toekomst.

De diensten die Huub aanbiedt

Inspiratie en inzicht voor een groot publiek

Seminars

Inspirerende seminars voor grote groepen

Trainingen/workshops

Doelgerichte resultaatgerichte training met beperkte groep

Inspiratie en inzicht voor een groot publiek, waarbij u de beleving van geluk daadwerkelijk zult ervaren

Events

Inspiratie en inzicht voor een groot publiek, waarbij u de beleving daadwerkelijk zult ervaren

Power- en happiness analyses incl. bespreking/training

Verdieping in organisatie-, team en persoonlijke kracht en geluk. Inzicht in klanten. Cruciaal inzicht als start voor maatwerkontwikkeling.

Themadiners voor inzicht en inspiratie

Business diners ‘Proeven van geluk’

Themadiners voor inzicht en inspiratie. Wijn en spijs als metafoor. Hospitality als metafoor voor klantgeluk. Samenwerking met vinoloog en chef koks.

Verdieping in beperkte groep en vervolg mogelijkheid tot certificering

Masterclasses

Verdieping in beperkte groep en vervolgmogelijkheid tot certificering

Seminars voor business-inspiratie en met resultaat!

Uw organisatie vraagstuk is altijd het onderwerp van mijn seminar!

Inzicht in organisatie en/of persoonlijke kracht en passie
Strategie om hét verschil te maken
Gelukkige klanten
Bovengemiddelde prestaties: Op weg naar een TOPbusiness
Innovatie en nieuw businessmodel

Citaten van klanten

Mijn klanten aan het woord over mijn seminars

Huub organiseert sinds enkele jaren onze PE-sessies. Deze bijeenkomsten hebben als doel om als professional vaktechnisch bij te blijven plus met geïnteresseerde relaties van gedachten te wisselen over actuele, inhoudelijke onderwerpen. Huub is een gedreven, enthousiaste en creatieve organisator en opleider, waardoor onze 
PE-sessies van hoog kwalitatief niveau zijn.

Bart van der Poel RApartner DKN AccountantsDe Keijzer Nipius en Co.

Huub heeft in 2013 de directie van SynCount op constructieve wijze begeleid en uitgedaagd tijdens de module Bedrijfsstrategie. Hij heeft ons geholpen constructieve keuzes te maken om samen met onze medewerkers verder te bouwen aan een succesvolle organisatie, waarbij onze (toekomstige) clienten centraal staan. Hierbij staat het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening, zoals de SynCount Business Academy, hoog op de agenda.

drs. Sander Koeleman RApartner SynCountSynCount

Door de praktische trainingen van VendRA heb ik mij sterk ontwikkeld in persoonlijke profilering, zowel intern als extern. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in promotie tot partner als wel de verdere uitbouw van mijn cliëntenportefeuille.

Stefan van Huizen AApartner Grant ThorntonGrant Thornton

Huub heeft op betrokken en creatieve wijze een ‘Route naar Succes’ ontwikkeld voor accountantskantoren om haar clienten op succesvolle wijze online bedrijfsfinancieringen te kunnen adviseren en hen hierin te begeleiden. Deze Route naar Succes wordt in diverse abonnementstypes (goud, zilver en brons) aangeboden.

Korstiaan ZandvlietCEO Symbid CorporationSymBid

Waarom kiezen voor Huub als creatieve businessdesigner?

Kennismaking Huub. Expertise: ‘Businessmodelinnovatie en visualisatie ‘

Huub heeft naast zijn kennis op het gebied van High Performance en Happiness ook een creatieve kant. Nieuwe businessmodellen en managementvisies visualiseert hij in schilderijen. Zo ontstaat een expositie gebaseerd op thema’s die spelen binnen uw organisatie. Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden! Voor inspiratie die leidt tot daadkracht… en nieuwe betere business!

 • Thema schilderij: Doelgericht vooruitzien: waarin maak jij het verschil?

 • Thema schilderij: De toekomst van uw organisatie....

 • Thema schilderij: inzicht in je ware gezicht!

 • Thema schilderij: Koning klant is dood!

 • Thema schilderij: Een gouden toekomst, de sleutel dat ben jij

 • Ken je klant en segmenteer!

Huub biedt verschillende inspirerende businessexposities en schilderijen aan. Benieuwd ? Klik hier.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek mijn BlogBezoek mijn BlogBezoek mijn Blog